Tražilica
 
 
O Institutu :: Impressum
 
Adresa /Izdavač: 

Institut za javne financije
Smičiklasova 21
10000 Zagreb

Tel: (+385 1) 4886 444
Fax: (+385 1) 4819 365
E-mail: ured@ijf.hr

Za izdavača: dr. sc. Vjekoslav Bratić, ravnatelj

Mrežne stranice održava Martina Fabris

Dizajn vizualnog identiteta Instituta: Šesnić & Turković

Dizajn web stranica: EBIT-IT

Napomena:

Institut za javne financije © zadržava sva prava.

Svako korištenje web stranice www.ijf.hr podložno je niže navedenim uvjetima. Neovlaštena uporaba, distribucija, umnožavanje ili izmjena sadržaja dostupnih na web stranicama Instituta izričito je zabranjena. Dokumenti objavljeni na ovoj web stranici smiju se koristiti samo u nekomercijalne svrhe uz prethodno poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava, čime se zabranjuje svako daljnje kopiranje sadržaja s ove web-stranice ili njihovo distribuiranje bez prethodnog pristanka Instituta za javne financije ili autora sadržaja. Za povredu tih prava snosti će se zakonske posljedice.

Institut za javne financije zadržava pravo izmjene sadržaja web stranice na bilo koji način i u bilo kojem trenutku. Svaka eventualna izmjena bit će objavljena na ovoj web stranici.

Web stranica Instituta sadrži informacije treće strane i veze do drugih Internet stranica nad kojima Institut za javne financije nema kontrolu, iz čega slijedi da Institut za javne financije nije odgovoran niti za točnost niti za bilo koji drugi aspekt takovih informacija, niti preuzima ikakvu odgovornost za iste.

 
 
 
Naše stranice koriste kolačiće kako bi Vam omogućili najbolje korisničko iskustvo.
Prihvaćam kolačiće     Postavke kolačića