Tražilica
 
 
Brzi linkovi
 
 
 
EURAXESS
 
 

Kontakt
 

INSTITUT ZA JAVNE FINANCIJE
Smičiklasova 21
10000 Zagreb
OIB: 41683226810
Tel: + 385 1 4886 444
Fax: +385 1 4819 365
e-mail: ured@ijf.hr

 
NARUDŽBENICA :: Automatska razmjena informacija - priručnik
 
Priručnik daje pregled pravnog okvira za automatsku razmjenu informacija te pregled FATCA-e i globalnog standarda o automatskoj razmjeni informacija o financijskim računima.

Pojašnjava pojmove koji se odnose na utvrđivanje izvještajnih financijskih institucija i financijskih računa, postupke dubinske analize i informacije koje je potrebno prikupljati sukladno zajedničkom standardu izvješćivanja.

Priručnik ne sadrži propisani format za elektroničku razmjenu informacija o financijskim računima. Općenito format za zajednički standard izvješćivanja mora biti standardiziran. Za države članice Europske unije standardizirani format razvija Europska komisija, a države članice preuzimaju taj format u svoje sustave uz mogućnost određenih prilagodbi.

Namijenjen je financijskim institucijama i svim zainteresiranim stranama u svrhu boljeg razumijevanja postupaka provođenja dubinske analize i prikupljanja informacija o financijskim računima koje su izvještajne financijske institucije dužne dostavljati Ministarstvu financija, Poreznoj upravi.


Cijena: 150,00 kn
Godina izdanja: 2016.
Broj stranica: 112
Format: 17x24


NARUDŽBENICA
 

 
Naše stranice koriste kolačiće kako bi Vam omogućili najbolje korisničko iskustvo.
Prihvaćam kolačiće     Postavke kolačića