Tražilica
 
 
Brzi linkovi
 
 
 
EURAXESS
 
 

Kontakt
 

INSTITUT ZA JAVNE FINANCIJE
Smičiklasova 21
10000 Zagreb
OIB: 41683226810
Tel: + 385 1 4886 444
Fax: +385 1 4819 365
e-mail: ured@ijf.hr

 
NARUDŽBENICA :: Automatska razmjena informacija - priručnik
 
Priručnik daje pregled pravnog okvira za automatsku razmjenu informacija te pregled FATCA-e i globalnog standarda o automatskoj razmjeni informacija o financijskim računima.

Pojašnjava pojmove koji se odnose na utvrđivanje izvještajnih financijskih institucija i financijskih računa, postupke dubinske analize i informacije koje je potrebno prikupljati sukladno zajedničkom standardu izvješćivanja.

Priručnik ne sadrži propisani format za elektroničku razmjenu informacija o financijskim računima. Općenito format za zajednički standard izvješćivanja mora biti standardiziran. Za države članice Europske unije standardizirani format razvija Europska komisija, a države članice preuzimaju taj format u svoje sustave uz mogućnost određenih prilagodbi.

Namijenjen je financijskim institucijama i svim zainteresiranim stranama u svrhu boljeg razumijevanja postupaka provođenja dubinske analize i prikupljanja informacija o financijskim računima koje su izvještajne financijske institucije dužne dostavljati Ministarstvu financija, Poreznoj upravi.


Cijena: 150,00 kn
Godina izdanja: 2016.
Broj stranica: 112
Format: 17x24


NARUDŽBENICA
 

 
Na vaše računalo pohranili smo kolačiće (cookies) kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo.
Smatra se da je korisnik pristupom na stranice www.ijf.hr dao svoju privolu na korištenje kolačića. Više informacija